5 Comments

 1. Simba Marley
  januari 27, 2013 @ 9:06 e m

  Jag tycker också det är jätteskoj att föreläsa. Igår körde jag 45 minuter inför en relativt liten publik, 9 personer. Grejen var att att det var nära vänner och släktingar och det är en utmaning. Men det gick bra. Genom improvisationsteater har min “nervositet” minskat så nu pirrar det bara behagligt när det är dags. Fast ett par lektioner hos Pontus hade nog gjort susen.

  Simba Marley

  Reply

 2. Jeanette
  januari 28, 2013 @ 1:12 e m

  Angående föreläsningar! Kommer du föreläsa något i Stockholm ’13?? Vore kul och intressant att gå på!

  Reply

  • anneliepompe
   januari 28, 2013 @ 1:36 e m

   Hej Jeanette! Ja, det blir en del föreläsningar i sthlm. Har inga planerade öppna föreläsningar än, men håll koll här på bloggen och twitter så lovar jag att hojta till 🙂

   Reply

 3. Jeanette
  januari 28, 2013 @ 5:31 e m

  Apselut :)! Twitter är dock för “nymodigt” för mig 😉 så jag håller mig till bloggen!

  Reply

 4. Att ha bekvämlighet som begränsning och fiende « Annelie Pompe blogg
  januari 30, 2013 @ 8:36 e m

  […] på sina tankar. Men ibland behöver man påminnas utifrån. Häromdagen blev jag påmind. Min föreläsningsguru lyssnar tydligen inte bara på mina föreläsningar, utan på annat jag hasplar ur mig också. Vi […]

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *