Skip to content

Föreläsningar & workshops

Topp 100 av Sveriges mest populära föreläsare!

FÖRELÄSANING-referenser

Ta ett djupt andetag och följ med på äventyr på höjden och djupet. Med en blandning av spännande historier, verktyg från idrottspsykologi och metoder från självledarskap och gruppmotivation tar äventyraren Annelie Pompe med er på en inspirerade resa. Hennes föreläsningar är kopplade till vardagslivet och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever. 

Annelie tillhör den nya generationen föreläsare. Hon föreläser utan pekpinnar, ödmjukt och autentiskt berättar hon att det mesta är möjligt om vi inte begränsar oss själva för mycket.
Hon pratar inte bara om teori och forskning, hög prestationsnivå eller äventyr. Hon har upplevt teorin och omvandlat kunskap till kompetens. Hon menar att det största äventyret av alla sker inombords, inte nödvändigtvis på mt. Everest.

”Tankarna påverkar allt vi gör”, menar Annelie. ”Väldigt sällan kan vi styra över de yttre omständigheterna, men vi kan alltid välja att vara medveten om vilket förhållningssätt vi vill tackla dem med. Det handlar om attityd och inställning.”

Annelie har föreläst professionellt och guidat team och grupper till nya mål under 15 års tid. Med hjälp av fantastiska bilder och filmklipp berättar hon om sina äventyr och väver samman dem med olika teman. Hon drar gärna paralleller till självledarskap, passion, motivation, mod, rädslor och riskhantering, målfokusering och hur man mentalt tar sig igenom svåra omständigheter, förändringar och utmaningar. Hon varvar kunskap med personliga anekdoter och äventyr på ett äkta och naturligt sätt som trollbinder.

Annelie specialutformar varje föreläsning efter tillfälle. Grunden ligger i hennes äventyrliga historia och vinklas sedan så att den passar in i beställarens tema. Exempel på teman som Annelie gärna pratar om är; inspiration och energi i vardagen, målfokusering, mod och rädsla, utmaningar, ledarskap, förändringsprocesser och konsten att motivera sig själv och andra. Hon är även flitigt anlitad i samband med lean, ständig förbättring och mindfulness-teman.

FÖRELÄSNING 4good_malmo_130918_096
FÖRELÄSNINGAR

Workshop

Lär dig andas rätt / mental träning

Visste du att de flesta idag andas på fel sätt? Med rätt andning kan man styra sin hälsa, stressnivå och syresätta kroppen bättre. Detta har Annelie haft stor kunskap och nytta av i både fridykningen och bergsbestigningen. I en workshop kombineras föredrag med mer aktivt innehåll. Föreläsningen kombineras med att Annelie leder yoga, andningsträning, mental träning och meditation för att lära sig andas rätt, samt utforska och träna sinnets kapacitet. För denna typ av workshop krävs ett större utrymme fritt från möbler och utrustning.

5% av Annelies intäkter från föreläsningar går till välgörenhet

Istället för blommor får ni gärna skänka en slant till WWF

Referenser

Boka Annelie

Boka Annelie som föreläsare via kontaktformuläret, eller via någon av de talarförmedlingar hon jobbar med: