No Comments

 1. Simba Marley
  januari 13, 2013 @ 6:43 e m

  Welcome back, Annelie! Det är nyttigt att bryta vardagslunken. Inte lika “extremt” som du gjort under tio dagar men en variant upplever jag i min stuga i Skåne just nu. Här är mycket tystnad. Ibland växlar jag några ord med Gunnar som är min granne, men annars är jag själv. Blodomloppet känns. Ska göra ett litet break på onsdag och köra upp till Stockholm, men jag är tillbaka på lördag. Då har jag två veckor kvar. Och den 26 januari så är det kick-off för Simba Run&Climb och då invigs Gym Everest!!!!
  Alla är välkomna!
  Det blir en lekfull tillställning med Simba vid rodret;-)

  Simba Marley

  Reply

 2. elinor
  mars 8, 2013 @ 2:15 e m

  hej!
  var på din föresläsning på IVA i Stockholm igår och blev grymt motiverad att göra en förändring. 🙂
  vad heter stället där du åker på retreat och hur har du kommit i kontakt med detta ställe? finns det någon som kan hjälpa till att boka en sådan här resa.

  ha en fantastisk helg!

  Mvh
  Elinor

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *