13 Comments

 1. frosthelena
  oktober 3, 2013 @ 8:25 f m

  Åh vad fint!! Jag tänker som du, alltid. Men jag besöker oftast NY och där får jag varje gång samma känsla, alla är så trevliga. Jag gillar ytligheten. Fint inlägg. Nu vill jag förstås åka till Californien.

  Reply

  • anneliepompe
   oktober 3, 2013 @ 10:49 f m

   Kan verkligen rekommendera Californien. Har dock inte varit i NY så nu vill jag dit med 🙂

   Reply

 2. Jerre
  oktober 3, 2013 @ 9:03 f m

  Helt underbart!
  Jag har också börjat bli modigare på detta sätt. Är väldigt trött på den typiska svenskheten där, precis som du skriver, man går med telefonen i hand och stirrar ner i backen istället för att lyfta huvudet och tjoa till. Så mycket roligare, och människor blir alltid förvånade och lite glada!

  Reply

  • anneliepompe
   oktober 3, 2013 @ 10:48 f m

   Gott att höra Jerre! Det är bra att förvåna människor ibland 😉 hellre det än likgiltighet.

   Reply

 3. KanjagKandu
  oktober 3, 2013 @ 9:05 f m

  Du är så fantastiskt klok och inspirerande!

  Reply

 4. Simba Marley
  oktober 3, 2013 @ 3:43 e m

  Det blir kul att tillämpa detta i Kathmandu om två veckor, eller hur? Vi ses på Teaterskeppet den 9 oktober. Simba Marley

  Reply

 5. jessicaagert
  oktober 6, 2013 @ 11:38 f m

  Det är en alltför enkel (bort)förklaring att nöja sig med hur ett leende mot en främling och känslan av att allt är möjligt är ytligt… Jag inspireras av och hakar på ditt initiativ!

  Reply

  • anneliepompe
   oktober 7, 2013 @ 7:08 f m

   Gött att höra Jessica! Och vilken bra blogg du har 🙂

   Reply

 6. Sally - Livet i Australien
  oktober 10, 2013 @ 3:44 f m

  Åh, jag älskar det här sättet att tänka! Då blir varje dag som ett litet äventyr. Jag jobbade tidigare extra i kassan på Guldfynd vid Kungspassagen i Göteborg och varje pass gav jag minst en kund en komplimang från allt mellan himmel och jord. Det var extremt pirrigt och en utmaning att gå utanför “ramarna” i börjarn men när man väl gjort det, vilken känsla. Kunden blev förvånad och glad och jag fick en roligare arbetsdag. Win win!

  Reply

 7. :-)
  oktober 11, 2013 @ 10:12 e m

  Gör det redan nu… och tänker fortsätta 🙂

  Reply

  • anneliepompe
   oktober 12, 2013 @ 7:20 f m

   Gott att höra! Keep it up 🙂 Jag tänker också fortsätta!

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *