6 Comments

 1. Mireille
  oktober 1, 2013 @ 12:33 e m

  Fantastiskt. Alltihopa. Känns som jag är med, så bra beskriver du det. Tack.

  Reply

  • anneliepompe
   oktober 1, 2013 @ 12:39 e m

   Tack Mirelle! Det gläder mig att höra. Jag vill dela den här upplevelsen med alla 🙂

   Reply

 2. Mariann Sandberg
  oktober 1, 2013 @ 9:54 e m

  Jag inser att jag ofta sitter och ler när jag tittar på dina bilder, tack för att du delar med dej!

  Reply

  • anneliepompe
   oktober 2, 2013 @ 7:42 f m

   Åh tack Mariann!! Det var roligt att höra 🙂 Tack för att DU delar med dig!

   Reply

 3. Per-Gunnar
  oktober 2, 2013 @ 7:54 f m

  Va härligt att läsa om dina äventyr! Det får mig att tänka tillbaka på några av mina bästa dagar. För ett antal år sedan var jag vindsurfare och jag känner igen känslorna du beskriver.. att när man väl hade en riktigt fin dag där ute på vattnet, typ 15 m/s och ändå sol och värme och man kunde surfa i bara shorts, hur man utvecklades och sen upplevde allt detta tillsammans med sköna människor, allt i samklang med naturen och enkelhetens tecken. Underbart!.. Helt fantastiska dagar när man väl fick till det (vilket var alltför få dagar). Håller med om att surfa är speciellt!

  Reply

  • anneliepompe
   oktober 3, 2013 @ 7:38 f m

   Det låter härligt, Per-Gunnar! Ja, av just den anledningen känns dessa dagarna alltid för få 🙂 Jag ska lära mig vinsurfa också, så att jag kan surfa mer i sverige när det inte är vågor nog för vågsurf. Bara att stå på en bräda i havet funkar för abstinensen..

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *