3 Comments

 1. dyslektiskairrfarder
  september 18, 2013 @ 5:24 e m

  Sjung för allt du är värd tjejen!

  Reply

 2. Pyran
  september 19, 2013 @ 9:08 f m

  Jag körde Ironman i Kalmar i augusti och det var väldigt ensamt på cyklingen (18 mil) då man måste ha minst 10 meters avstånd mellan cyklisterna och ingen musik i öronen. Social som jag är föll det sig naturligt att sjunga högt och tondövt alla schlager jag kunde mil efter mil. Efter en stund kände jag mig bara lycklig. Det är ju världens bästa frigörare tror jag. Efter skrattet!
  När kommer du föreläsa i Stockholm?
  Du är en inspiration till att leva livet!

  Reply

  • anneliepompe
   september 22, 2013 @ 12:16 e m

   Härligt att höra, och bra jobbat!!! Kombinationen ful-sång och skratt är verkligen fin 🙂 Heja dig!

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *