No Comments

 1. Ingvor
  februari 26, 2012 @ 6:19 e m

  Du är knäpp men det ska man vara, vem vill vara normal och vad är det? Och alldeles underbar! Saknar ditt skratt och din entusiasm inför varje moment. Jag har aldrig mött någon som gillar att packa såååå mycket och det hela tiden! Du packar alltid! Det har varit många gånger de senaste veckorna jag längtat tillbaka till tältet….. Speciellt när “folk” skapar problem hela tiden och inte vågar ta chansen att ändra och skapa sig ett liv. I dag måste vi vara positiva för att överleva. Lycka till!

  Reply

  • anneliepompe
   februari 26, 2012 @ 6:29 e m

   Hej Ingvor! Du är också knäpp och härlig 🙂 Och oj vad jag skrattade när jag läste att du längtar tillbaks till livet i tält!!! Du kan få låna ett tält av mig och slå upp det i trädgården om du vill. Involverar såklart en del packning också!
   Ja, varför skapa sig problem? Kanske är det mindre läskigt med många små problem, än ett helt liv i förändring?
   Kram till dig!

   Reply

 2. Lars Sjöberg
  februari 27, 2012 @ 1:35 e m

  Det har gått en vecka efter hemkomsten från Kilimanjaro och nu har jag redan tankarna på nästa projekt. Låter väl sunt. Vad det blir vet jag inte, men en etapplöpning nånstans är inte omöjligt. Därför är mitt program med G-varvet, Båstad och Jubileumsmarathon (dessa två inom två veckor), några halvmaror och slutligen Lidingöloppet en lämplig inspiration. Det finns en bok som heter Xtreme running där sådana etapplopp i olika världsdelar finns beskrivna. Den bläddrar jag i innan jag ska somna på kvällen. Rätt som det är har jag bestämt mig.

  Vad är definitionen på “knäpp”? Att man avviker från det normala. Bara kul.

  Simba

  Reply

  • anneliepompe
   februari 27, 2012 @ 1:44 e m

   Ja, det är sunt! Det är ju alla små och stora projekt som till slut blir ett väldigt bra liv 🙂
   Imara kama Simba – du kan göra vad du vill!

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *