No Comments

 1. Lars Sjöberg
  mars 4, 2012 @ 12:00 e m

  Det är så kul att kommentera dina bloggar så jag kan inte låta bli. Fantastiskt att läsa om din Everestlängtan. Skulle vara kul att träffa Chhiring. Han gillar nog Bob Marley:-) Jag har nu landat ordentligt efter Kilimanjaro och löprundan i förmiddags visade att äventyret påverkat mig i positiv riktning. Jäklar vad det gick lätt under de 90 minuter jag sprang. Så nu ser jag fram emot vårens tävlingar med Göteborgsvarv och SpringCross. Sen väntar en ordentlig utmaning i sommar, En dubbelmara inom två veckor.

  Har börjat skissa på fler projekt, både på höjden och tvären om du förstår vad jag menar. Annars kan jag förklara mer på lördag på Vildmarksmässan. Hoppas du såg mailet med min Simba-sång.

  Imara kama Simba.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *