No Comments

 1. Simba Marley
  augusti 22, 2012 @ 1:46 e m

  Jättefina bilder. Särskilt på ditt kontor. Det skiljer sig markant från mitt på Södermalm i Stockholm med utsikt över människor som i full fart rusar omkring med mobilen i handen läsandes det senast inkomna SMS-et. Bilden där du står på ett ben på en klippa var också suverän: Go Simba just go. Jag får inspiration av bilderna och loggar ur min dator och åker hem och kör lite trail running eller Run&Climb – min senaste passion.

  Simba Marley

  Reply

  • anneliepompe
   augusti 22, 2012 @ 2:25 e m

   Jag älskar mitt jobb! Och mitt mycket mobila kontor 🙂 Hoppas att alla kontor är mer fria och mobila i framtiden. Eller att människor tillbringar mer tid i naturen i allmänhet!! Go Simba!

   Reply

 2. Simba Marley
  augusti 22, 2012 @ 5:38 e m

  Håller med dig till 100%. Vi blir fångar i våra celler framför datorerna. En dryg vecka efter semestern så längtar jag tillbaka till naturen. I wanna live a natural life. “Simba goes back to the nature where he belongs”! Kanske inte så långt borta.

  Reply

 3. CarroH
  augusti 23, 2012 @ 6:32 e m

  Jag tycker det är mysigt att få sms.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *