No Comments

 1. Lars Simba
  juli 12, 2012 @ 11:23 f m

  Att springa på asfalt är inte kul, men på lördag blir det 42 km för mig. Och jag då vänder nåt jag ogillar till nåt kul. För två veckor sedan sprang jag Båstad Marathon. Visserligen är det “bara” 37 km asfalt, men oj, vad jag mått bra mentalt efter det. Får jag samma kick efter lördagens lopp så kommer jag i nivå med Kilimanjarokänslan. Och den var saftig, eller hur?

  Hur tänker jag bort asfalten? Jo, t ex så var det varmt på Bjärehalvön. Asfalten blev ju mjuk. Sen hade jag en fantastisk natur runt omkring och glada människor som pushade mig. Och när jag blev riktigt trött sista milen med kramp i låret så sjöng jag: Run Simba just run. Inte tänkte jag på asfalt.

  Om jag (klart jag gör) tar mig i mål på Stockholms Stadion på lördag så är “2 Mara Kama Simba” fullbordad. Håll tummarna för 1796 Simba.

  LSRC

  Reply

  • anneliepompe
   juli 12, 2012 @ 7:11 e m

   Simba, jag ska skicka en massa energiska tankar till dig på lördag! Du fixar det! Och det är grymt imponerande!!! Imara kama simba 🙂

   Reply

 2. Lars Sjöberg
  juli 15, 2012 @ 3:13 e m

  Tack Annelie, dina energiska tankar hjälpte. Sista milen var tuff. Inte riktigt som Stella Point till Uhuru Peak men nästan. Jag tänkte: det var värre på Kilimanjaro:-) Krampen efter 30 km gjorde att jag inte klarade 4 timmarsgränsen (4.10), men jag är supernöjd. Två maror på två veckor: 2mara kama Simba är genomförd! Nu ser jag fram emot min semester som börjar om en vecka.

  Fler utmaningar väntar. Vad härligt!

  Simba

  Reply

  • anneliepompe
   juli 17, 2012 @ 1:09 e m

   WOW! Grymt bra jobbat. Tycker det låter bra mycket tuffare än Kilimanjaro! 🙂 Men bra som referensram såklart… Du är verkligen värd en semester (med fler utmaningar). Stor kram till dig”

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *